Even voorstellen

Lizabeth Brouwer - Hiemstra

klassiek homeopaat

Mijn naam is Lizabeth Brouwer-Hiemstra, geboren in 1981 in het Friese Dronrijp. Als boerendochter ben ik altijd begaan geweest met de dieren om me heen. Vooral als er een iets mankeerde, kwam het zorgzame in mij naar boven.

Toen ik ouder werd, ben ik me op de gezondheid van mensen gaan richten. Ik werd verpleegkundige in een ziekenhuis. Met veel plezier heb ik dit werk zo’n vijftien jaar gedaan, tot ik besloot om het roer om te gooien.

Voeding, leefstijlpreventie en natuurlijke geneeskunde hadden al mijn grote interesse, maar toen kwam ik in aanraking met homeopathie. En na het zien en ervaren van deze mooie, zachtzinnige geneeswijze ontstond mijn passie voor dit vak. Ik begon mij er steeds meer in te verdiepen en besloot een zesjarige opleiding te volgen aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle. Na mijn afstuderen ben ik in 2022 begonnen als Klassiek Homeopaat. 

Iemand mogen helpen om zijn levenskwaliteit te verbeteren en de betere versie van zichzelf te worden, zonder symptomen te onderdrukken, is wat ik enorm graag doe. Zoeken naar de oorzaak van de oorzaak is soms een hele puzzel, die ik graag samen met jou probeer te leggen. Ik hoop je te mogen begeleiden op je weg naar meer balans en vitaliteit. 

‘Gezondheid is een reis die een leven lang duurt’