Behandeling

Het eerste consult staat in het teken van jou. Om het juiste homeopatische middel te vinden ga ik je allerlei vragen stellen. Deze zullen gaan over de symptomen die direct met de klacht of ziekte te maken hebben. Sinds wanneer heb je de klacht, waren er in die periode ook bijzondere gebeurtenissen? Hoe was je reactie hierop? Waardoor wordt de klacht beter of juist erger? Daarnaast vraag ik naar persoonlijke kenmerken van jou, die niet direct verband houden met de klacht. Wie ben jij en hoe sta je in het leven?

Na dit eerste consult wat 1,5 tot 2 uur duurt zal ik aan de hand van alle verzamelde informatie het homeopatisch middel uitzoeken wat past bij je klacht en bij jou als persoon.  

Na inname van het homeopatische middel volg ik hoe het met je gaat. Meestal is er na 1-2 weken een contactmoment via de mail. Zo nodig eerder, of er vindt telefonisch overleg plaats. 

Het tweede consult hebben we over het algemeen na vier tot acht weken. We bekijken dan wat er veranderd is en of we eventueel moeten bijsturen. De lengte van een homeopathische behandeling wordt in afstemming met jou bepaald. Gemiddeld duurt een behandeling, afhankelijk van jou behoefte, tussen de drie en zeven consulten. 

Ik wil graag een afspraak

Tarieven en vergoedingen

Eerste consult

Inclusief een homeopatisch middel

€  120,-

Vervolgconsult

 

€  90,-

Kort of telefonisch consult

(op basis van 30 minuten)

€  40,-

Herhaalrecept

€  15,- excl. verzendkosten

Telefonisch overleg van zo’n vijf minuten, naar aanleiding van de inname van een middel wordt niet in rekening gebracht.

Afspraak wijzigen of afzeggen

Ik reserveer ruim tijd voor een afspraak. Mocht je verhinderd zijn, graag de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren. Bij geen, of te late afzegging zal ik 50% van de kosten van het consult in rekening moeten brengen.

 

Zorgverzekering

Homeopatische behandelingen worden over het algemeen (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Dit is per zorgverzekeraar verschillend en is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Bekijk daarom je zorgpolis. Omdat de homeopatische behandeling uit het aanvullende pakket wordt vergoed, gaat dit niet van je verplichte eigen risico af.

In onderstaand overzicht kun je controleren wat de vergoeding is per zorgverzekeraar.

Ervaringen

J.

“Lizabeth heeft mij geholpen met meerdere klachten. Met haar hulp zit ik lekkerder in mijn vel, ben 10 kilo afgevallen en veel meer bezig met mijn gezondheid. Waar ik nachts nooit in slaap kon vallen, slaap ik nu zomaar in én de hele nacht door.”

H.

“Onze zoon had het lastig op school. Ondanks dat hij tijdens schooldagen een hoge dosis medicatie kreeg, bleef hij tijdens zijn taken moeite houden met zijn concentratie. Na een uitgebreid intakegesprek, waarbij Lizabeth ook vroeg naar eventueel andere lichamelijke klachten, schreef ze een middel voor.

Lizabeth zocht regelmatig contact via de WhatsApp hoe het ging en gaf, waar nodig, aanpassing van het middel. Dit hebben we als ouders als erg prettig ervaren. Ook heeft er 2 maal een uitgebreider consult plaatsgevonden. Op dit moment zijn er geen zorgen meer omtrent de concentratie van onze zoon. En zijn we gestart met afbouw van medicatie. Een hele verandering, waar we erg blij mee zijn.”

Nynke

“Zoekend naar een weg om minder medicatie te kunnen gebruiken voor mijn Multiple Sclerose, ben ik terecht gekomen bij Lizabeth. Nu met een paar druppels per dag, meer energie en minder medicatie.

Ook ons zoontje zit aan de ‘dokter Lizabeth druppels’ voor zijn oorontstekingen: Het helpt echt mem, wonder druppels.”

R.

“Voordat ik bij Lizabeth kwam had ik regelmatig migraine. Ook gebruikte ik zware medicatie bij beginnende hoofdpijn. Nu ik onder behandeling ben bij Lizabeth, heb ik de migraine onder controle en gebruik ik geen medicatie meer.

Waar ik eerder vaak nachten al gauw 2 uren lag te piekeren, slaap ik op dit moment hele nachten door. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen voor een intake gesprek!”

M. Sellis

“Ik heb de consulten, het contact en de betrokkenheid van Lizabeth als héél liefdevol, kundig en prettig ervaren.  Er was altijd ruimte om tussendoor te overleggen! Mijn beide zoons hadden en hebben nog steeds veel baat bij het middel dat Lizabeth hen voorschreef. Daar ben ik haar erg dankbaar voor!”